Έγκριση της πίστωσης από την ΕΤΑΔ για 7ημερη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμάκτσαλαν

Έτοιμη σε λίγες μέρες και η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμων και ΕΤΑΔ.

Επικοινωνία με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ είχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, σχετικά με το ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμάκτσαλαν.

Όπως πληροφορήθηκε ο Βουλευτής από τον κ. Βλάστο, ότι ικανοποιούνται ένα ένα τα αιτήματα που είχε θέσει ο ίδιος κατά την προηγούμενη περίοδο αλλά και αυτά που τέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Σταμενίτη, στην οποία συμμετείχαν τόσο ο ίδιος όσο και ο Διευθύνοντας Σύμβουλός της ΕΤΑΔ κ. Βλαστός, ο Δήμαρχος Έδεσσας και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των επαγγελματιών της περιοχής του Αγίου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Βλάστο, εγκρίθηκε η πίστωση για 7ήμερη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, στον προϋπολογισμό της ΕΤΑΔ. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι το χιονοδρομικό κέντρο, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες και η εξέλιξη της πανδημίας το επιτρέπουν, θα μπορεί να λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βλάστος σημείωσε στον κ. Σταμενίτη ότι πρόθεση και σχεδιασμός της ΕΤΑΔ είναι το χιονοδρομικό να λειτουργήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον κ. Σταμενίτη ότι ολοκληρώνεται το ζήτημα της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμων (Έδεσσας και Αλμωπίας) και ΕΤΑΔ για την από κοινού συντήρηση του οδικού δικτύου (αποχιονισμός και εκχιονισμός), ζήτημα που είχε τεθεί και αυτό στη συνάντηση του περασμένου Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι ηδη από τον περασμένο Φεβρουάριο ο Βουλευτής έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τη Διοίκηση της ΕΤΑΔ με σκοπό το συντονισμό των ενεργειών και το σχεδιασμό για τη νέα χειμερινή περίοδο αλλά και για τη συνολική αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τη δραστηριότητα του Βουλευτή για το θέμα: