ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ. 10 χρόνια κρίσης είναι πάρα πολλά. Η εμπειρία των τελευταίων 4,5 χρόνων μας στοίχισε πολύ. Οι μαθητευόμενοι μάγοι και οι πολιτικές της μπλόφας κόστισαν στη χώρα μας την ανάπτυξη και την ανοδική πορεία, που είχαμε καταφέρει το 2014. Μας γύρισαν στην ύφεση και χρέωσαν την οικονομία μας με 100 δις ευρώ.

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ. Να ανοίξουμε τον δρόμο της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Τώρα ξέρουμε καλά ότι τα πειράματα και οι αλχημείες κοστίζουν. Η οικονομία πρέπει να πάρει μπροστά για να μπορέσουμε να έχουμε καλές δουλειές με καλούς μισθούς. Για να μπορούν να επιστρέψουν οι νέοι που αναγκάστηκαν να φύγουν ψάχνοντας ένα καλύτερο αύριο.

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ. Κάνουμε την Ελλάδα και πάλι, μια κανονική χώρα. Μια χώρα φωτεινή. Χτίζουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας και φτιάχνουμε ένα παρόν ανθρώπινο. Εργαζόμαστε για μια Ελλάδα που θα ξέρει να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντά, που θα δημιουργεί ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους, που θα επιβραβεύει τους κόπους μιας ζωής, που θα προστατεύει τον φυσικό της πλούτο, που θα προσελκύει επενδύσεις και θα αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες του πρωτογενούς της τομέα.

ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ αφήνουμε πίσω όλους αυτούς που πεισματικά ήθελαν μια χώρα μίζερη και στάσιμη, για να εξυπηρετούν μόνο τα κομματικά τους συμφέροντα και να λυμαίνονται το πραγματικό της πλούτο.