Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου.

«Στο επίκεντρο τα προβλήματα των μονάδων Έδεσσας και Αλμωπίας».

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη (17/10/2019) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μονάδες ΕΚΑΒ των Δήμων Αλμωπίας και Έδεσσας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του κυρίου Παπαεσταυθίου στον Νομό Πέλλας ο Βουλευτής έθεσε το τεράστιο ζήτημα της κτιριακής εγκατάστασης του ΕΚΑΒ Έδεσσας, καθώς το κτίριο που φιλοξενεί τη μονάδα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Παράλληλα, ο Βουλευτής παρουσίασε το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, κυρίως για την περιοχή της Αλμωπίας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αδυναμία κάλυψης όλων των βαρδιών.

Ο κος Παπαευσταθίου αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες που παρουσιάζονται στις μονάδες του ΕΚΑΒ ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι άμεσα η νέα Διοίκηση του ΕΚΑΒ θα κινηθεί προς την κατεύθυνση επίλυσης τέτοιου είδους προβλημάτων. Συγκεκριμένα, αναφορικά με την έλλειψη προσωπικού τόνισε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν θέσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά. Για το ζήτημα της κτιριακής εγκατάστασης σημείωσε ότι σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες θα πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος όλων των δεδομένων με στόχο να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις.