Στο Πανελλήνιο τουρνουά χάντμπολ στην Έδεσσα και στην Αριδαία ο Διονύσης Σταμενίτης

Το χάντμπολ στην Έδεσσα αποτελεί παράδειγμα

Διονύσης Σταμενίτης

Στο πλαίσιο έναρξης του Πανελληνίου τουρνουά Παμπαίδων Β και Μίνι, που πραγματοποιείται στην Έδεσσα και την Αριδαία, ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Διονύσης Σταμενιτης, επισκέφθηκε την πόλη της Έδεσσας, προκειμένου να συναντήσει το ΔΣ του Αερωπου, που φέρει την κύρια ευθύνη για την διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ.

Ο κ. Σταμενιτης, συνεχάρη αρχικά τους διοικούντες, για την συνεχή πετυχημένη διοργάνωση, σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, αλλά και για το γεγονός ότι η Ανδρική ομάδα τερμάτισε φέτος στην τρίτη θέση της Α1 κατηγορίας του αθλήματος γεγονός που αποτελεί σημαντική διάκριση για την Έδεσσα και το Νομό Πέλλας.

Αμέσως μετά, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο Θωμά Μουμτσιδελη, και τον προπονητή Γιάννη Πιλαλίδη, για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο. Το πρώτο και κυρίαρχο θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται νέο γήπεδο. Ο κ. Σταμενίτης, δεσμεύτηκε να παρακολουθεί από κοντά το ζήτημα και να δώσει λύσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο. Παράλληλα, δήλωσε γνώστης όλων των προσπαθειών που καταβάλει η ομάδα για να πρωταγωνιστεί στο Πανελλήνιο και ζήτησε από τους συνομιλητές του να βρίσκονται σε συνεχή επαφή, τονίζοντας πως ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να προσφέρουμε στις αθλήτριες και στους αθλητές τα καλύτερα εφόδια, ενισχύοντας την προσπάθεια τους και επιβραβεύοντας τους κόπους τους.