Σειρά επαφών σε Γιαννιτσά και Έδεσσα.

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας και Γιαννιτσών, το Σωματείο Εστίασης και των Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Πέλλας.

Όπως είχε αναφέρει σε ανακοίνωση του σχετικά με τα πρόσθετα μέτρα που επιβλήθηκαν στο Νόμο Πέλλας εξαιτίας της διασποράς της νόσου COVID – 19 που υπάρχει στην περιοχή, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης προχώρησε σε σειρά συναντήσεων το τελευταίο 24ώρο.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου (12.09.2020) ο κ. Διονύσης Σταμενίτης είχε συνάντηση με το νέο Διοικητή των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών κ. Χρήστο Δόντσο, με τον οποίον συζήτησαν για τα ζητήματα που απασχολούν τα δύο νοσοκομεία και την ανάγκη που υπάρχει για διορθωτικές παρεμβάσεις σε συνεργασία πάντοτε με το Υπουργείο Υγείας και την 3η ΥΠΕ.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση και με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και τον Υποδιοικητή κ. Λόγγο (11.09.2020). Σε μια δύσκολη στιγμή για την περιοχή του Νομού Πέλλας και ιδιαίτερα για την πόλη των Γιαννιτσών ο Βουλευτής βρέθηκε στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών όπου και συζήτησε μαζί με τους αρμόδιους για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη νοσοκομειακή μονάδα. Όπως ενημέρωσαν τον κ. Σταμενίτη, το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τη μεγάλη πρόκληση της εξάπλωσης της νόσου COVID – 19 στην περιοχή ενώ υπάρχει ο σχεδιασμός και για περεταίρω ενίσχυση του Νοσοκομείου.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής τόνισε ότι ήδη βρίσκεται σε επαφές τόσο με το Υπουργείο όσο και με την 3η ΥΠΕ προκειμένου να υλοποιηθεί τάχιστα και το δεύτερο κύμα ενίσχυσης των Νοσοκομειακών μονάδων του Νομού μας με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό επικουρικό προσωπικό, όπως άλλωστε είναι γνωστό και έχει προαναγγελθεί από το ίδιο το Υπουργείο Υγείας.

Την ίδια ημέρα, λίγο νωρίτερα, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Σωματείου Εστίασης και Καταναλωτών Δήμου Πέλλας καθώς και με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Σαραφούδη Παναγιώτη και Παναγιώτη Διαμαντίδη, οπού άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των καταστηματαρχών της πόλης των Γιαννιτσών. Κοινός τόπος και των δύο συναντήσεων υπήρξε ο συντονισμός των ενεργειών ώστε οι απώλειες να καταγραφούν και τα όποια προβλήματα να μεταφερθούν στα αρμόδια Υπουργεία με σκοπό την άμεση στήριξη των παραπάνω κλάδων του Νομού Πέλλας.

Τέλος το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Σταμενίτης είδε εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Πέλλας, όπου συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις ενώ έχει τακτική επικοινωνία τόσο με τους Δημάρχους του Νομού όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας.