Άμεση παρέμβαση Διονύση Σταμενίτη για αύξηση του αριθμού των θέσεων του επικουρικού προσωπικού για τα Νοσοκομεία του Νομού Πέλλας

«Εγκρίθηκαν 23 θέσεις»

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτη Διονύση το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των θέσεων επικουρικού προσωπικού για τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Σύμφωνα με την απόφαση «Έγκριση πρόσληψης λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού», για το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας εγκρίνονται, με βάσει τα αιτήματα της Διοίκησης των Νοσοκομείων, 23 θέσεις επικουρικού προσωπικού, ( ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, ΥΕ ΒΥΠ ειδ. Μεταφορέων Ασθενών,  ΥΕ ΒΥΠ ειδ. Βοηθών Θαλάμων, ΤΕ Τεχνολόγων  Ιατρικών Εργαστήριών, ΔΕ Βιολογικών και Ιατρικών Εργαστηρίων).

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία τόσο με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη όσο και με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη, ο κ. Σταμενίτης ζήτησε την αύξηση του αριθμού των θέσεων καθώς επίσης και την αύξηση των ειδικοτήτων. Τόνισε την αναγκαιότητα της επαρκούς στελέχωσης των Νοσοκομείων της Πέλλας προκειμένου η δύσκολή περίοδος που έρχεται να μας βρει έτοιμους και χωρίς ελλείψεις. Από πλευράς τους οι αρμόδιοι ενημέρωσαν το Βουλευτή ότι θα προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες με σκοπό να ικανοποιηθεί το αίτημα.