Κοντά στους αγρότες του Νομού Πέλλας ο Διονύσης Σταμενίτης

Περιοδεία σε όλο τον Νομό πραγματοποιεί ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα ο Διονύσης Σταμενίτης συναντά καθημερινά παραγωγούς από όλο τον Νομό. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται τα προβλήματα που παρουσιάζει ο κανονισμός του ΕΛΓΑ και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί λόγω του απαρχαιωμένου πλαισίου. Έντονη είναι επίσης, η ανησυχία που εκφράζουν οι παραγωγοί σχετικά με την αλλαγή των κλιματικών συνθηκών και τις επιπτώσεις που έχει το φαινόμενο αυτό στις καλλιέργειες τους, καθώς η δομή του κανονισμού του ΕΛΓΑ δεν είναι σε θέση να καλύψει τις καινούριες ανάγκες που δημιουργούνται.

Στις καθημερινές του επαφές με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ο υποψήφιος Βουλευτής τονίζει την αναγκαιότητα να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη μείωση του κόστους παραγωγής αλλά προώθησης των τοπικών προϊόντων στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Αναφορικά με την πρόταση του ο Διονύσης Σταμενίτης σημειώνει ότι:

«Το αγροτικό μας προϊόν είναι το τεράστιο όπλο για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Μπορούμε μέσα από την κατάρτιση ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου και την άμεση υλοποίηση του να δώσουμε στον πρωτογενή μας τομέα την ώθηση που χρειάζεται. Για να το επιτύχουμε αυτό, πρέπει πρώτα να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των παραγωγών. Και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τη μείωση της φορολογίας, τη μείωση του κόστους παραγωγής και μεταφοράς, αλλά και την εισαγωγή καινοτόμων πρακτικών και την αξιοποίηση της τεχνολογίας.»