Δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Κοντά στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής του Νομού Πέλλας βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας

Εν όψει των εορταστικών ημερών των Χριστούγεννων ο Διονύσης Σταμενίτης επισκέφθηκε την Πέμπτη (17.12.2020) την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα όπου συνομίλησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Πέτρο Περδικάτση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας όπου συνάντησε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής του Νομού Πέλλας κ. Ζώη Γιώτη.

Την Παρασκευή (18.12.2020) πραγματοποίησε επισκέψεις στα Αστυνομικά Τμήματα και  τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Γιαννιτσών και Αριδαίας, το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Αριδαίας, καθώς επίσης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στην Αριδαία.

Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας ο Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην υπηρεσία των πολιτών. Βασικό αντικείμενο των συζητήσεων υπήρξε, όπως ήταν αναμενόμενο, η υγειονομική κρίση, οι συνέπειες που έχει επιφέρει καθώς και οι δυσκολίες που δημιούργησε σε κάθε κλάδο ξεχωριστά. Κοινό τόπο αποτέλεσε η πίστη όλων ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να βγούμε νικητές στο τέλος αυτής της δύσκολής και μακράς διαδρομής.

Πυροσβεστική Αριδαίας

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Βουλευτής Πέλλας δήλωσε: «Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οφείλουμε να είμαστε έστω και για λίγο, έστω και συμβολικά, δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Αυτούς που καθημερινά δίνουν έναν αγώνα δρόμου για να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες τους, πολλές φορές με αυταπάρνηση και προσωπικό κόστος. Οφείλουμε, ωστόσο, ως Πολιτεία, με τις κατάλληλες πρωτοβουλίες να στηρίζουμε εμπράκτως όλους τους εργαζόμενους στην υγεία και στα σώματα ασφαλείας και να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε σε όλους αυτούς τους τομείς να υπάρξει πρόσθετο προσωπικό, εκσυγχρονισμός των δομών αλλά και ανανέωση των εξοπλισμών. Η πανδημία είναι γεγονός ότι αύξησε τις ανάγκες, στις οποίες πιστεύω ότι έχει υπάρξει ανταπόκριση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εν όψει των εορτών θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους καλά Χριστούγεννα και το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη με υγεία και ευτυχία».

 

ΕΚΑΒ Αριδαίας

 

Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών

 

Πυροσβεστική Γιαννιτσών

 

Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας