Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Διονύση Σταμενίτη.

Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση στο café “MeXrwma” στα Γιαννιτσά, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου.

Ο κ. Σταμενίτης στη σύντομη τοποθέτηση του, αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τη δυναμική τους παρουσία, προχώρησε σε έναν μικρό απολογισμό για τους πρώτους μήνες της κοινοβουλευτικής του θητείας: «Όπως ακριβώς σας υποσχέθηκα προεκλογικά, αλλά και από την πρώτη μέρα που πολιτεύομαι, βασικός μου σκοπός είναι να θέσουμε τους στόχους και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση τους.  Γιατί, για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, χρειάζεται σωστός σχεδιασμός».

Στη συνέχεια στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει αρχίσει ήδη να φέρνει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, σημειώνοντας: «Η χώρα μας κάνει ένα γύρισμα στην ιστορία, εισέρχεται σε μια νέα εποχή, μέσα από τις συντονισμένες προσπάθειες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Πολλά έγιναν νωρίτερα από όσο τα είχαμε σχεδιάσει, οι μειώσεις στον Ενφια και στη φορολογία είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Που αλλάζουν το κλίμα αλλά κυρίως έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Το βλέπουμε, το νιώθουμε ότι τα πράγματα για τη χώρα πηγαίνουν προς το καλύτερο, έχουμε μια κυβέρνηση που ξέρει τι θέλει να κάνει, υλοποιεί ένα πρόγραμμα συνολικό και το οποίο ήδη έχει αποτελέσματα».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Γκίκα Αναστασία, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης Λάζαρος, ο Αντιπερειαρχής Πέλλας κ. Τζαμτζής Ιορδάνης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτρης, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς κ. Σωτηριάδου Νατάσα, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Αντωνίου Αστέριος,  τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Δημητριάδης Μάκης και κ. Θωμαϊδης Νίκος, ο Τομεάρχης Οργανωτικού της ΝΔ κ. Δαμάκης Θεμιστοκλής, οι Πρόεδροι των Δημ. Τ.Ο. Έδεσσας, Αλμωπίας, Πέλλας και Σκύδρας καθώς και αρκετοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.