Επίσπευση των διαδικασιών για κατασκευή των Δικαστικών Μεγάρων Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης με σκοπό να ενημερωθεί για την εξέλιξη της κατασκευής των Δικαστικών Μεγάρων Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Σε συνέχεια των συναντήσεων του το περασμένο διάστημα τόσο με τον Υπουργό Δικαιοσύνης (Αύγουστος) όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών (Σεπτέμβριος), ο Βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου η υλοποίηση των δύο έργων να ξεκινήσει το δυνατόν γρηγορότερο.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών μέσω ΣΔΙΤ. Αναφορικά με το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών ο κύριος Σταμενίτης πρότεινε την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ ή εναλλακτικά τη χρηματοδότηση του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στις προτάσεις του Βουλευτή Πέλλας ο Γενικός Γραμματέας κ. Καραγιάννης ανταποκρίθηκε θετικά, τονίζοντας ότι το Υπουργείο κινείται προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των εν λόγω έργων.