Ανακοίνωση για τα πρόσθετα μέτρα στο Ν. Πέλλας

Αγαπητές μου συμπολίτισσες, Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Το επόμενο διάστημα θα είναι για όλους μας μια δύσκολη δοκιμασία στην οποία πρέπει να ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της καθεμίας και του καθενός από εμάς ξεχωριστά.

Από προχθές ο ΕΟΔΥ βρίσκεται στην πόλη των Γιαννιτσών και έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων ενώ, όπως έχει ανακοινωθεί, από σήμερα σε κεντρικά σημεία της πόλης θα βρίσκονται κλιμάκια του που θα διενεργούν δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Τα Νοσοκομεία μας σε Γιαννιτσά και Έδεσσα είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν οποίες ανάγκες προκύψουν και εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι οι προσλήψεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα και οι νέες που αναμένονται σε ιατρικό, νοσηλευτικό και επικουρικό προσωπικό θα βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που φέρνουν μαζί τους τα πρόσθετα μέτρα προστασίας, όμως η αναγκαιότητα της επιβολής τους προκύπτει απο την ανάγκη για διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλες και όλους υγιείς και τότε με ψυχραιμία θα εργαστούμε για να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες που, κανείς δεν αρνείται ότι, θα προκαλέσουν τα περιοριστικα μέτρα στην τοπική μας οικονομία.

Από πλευράς μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά την ανακοίνωση των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της κορονοϊού στο Νομό μας αλλά και της υφιστάμενης απόφασης του Προέδρου της Βουλής για την αναστολή της υποδοχής του κοινού στα πολιτικά γραφεία ενημερώνω ότι η επικοινωνία θα γίνετε αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα: 2382024600, 2381020535 και 2384023970 ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: stamenitisdionisis@yahoo.gr

Τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιήσω σειρά συναντήσεων με φορείς και εκπροσώπους της υγείας, της εκπαίδευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου ακούσω τις ανάγκες και τα προβλήματα και σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση να δώσουμε άμεσα λύσεις όπου χρειάζεται.

Είναι μια δοκιμασία και ενωμένοι θα την ξεπεράσουμε!

Μένουμε ασφαλείς, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!