Συνεχίζουμε δυνατά για την Πέλλα!

Μέσα σε πλήθος κόσμου πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη προεκλογική του ομιλία, χθες 28 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο «Ξενιτίδειο» στην Αριδαία, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Διονύσης Σταμενίτης.

 

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Σταμενίτης αναφέρθηκε στις πολλές δυνατότητες της Αλμωπίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Επέλεξα η πρώτη μου μεγάλη προεκλογική ομιλία να ξεκινήσει από την Αριδαία, έναν τόπο που αγαπώ, έχω ιδιαίτερους δεσμούς και είμαι πολύ δεμένος με τους ανθρώπους του. Έναν τόπο με μεγάλη δυναμική και  αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό. Που αν τα αξιοποιήσουμε σωστά, η Αλμωπία μπορεί να αποτελέσει πρότυπο και μοχλό ανάπτυξης όλου του Νομού. Άλλωστε η περιοχή έχει αποδείξει τις μεγάλες δυνατότητες της, στην επιχειρηματικότητα, στον τουρισμό, στην οινοπαραγωγή, στον πρωτογενή τομέα αλλά και στον Αθλητισμό».

Μέσα σε πλήθος κόσμου ο Διονύσης Σταμενίτης έκανε τον απολογισμό της τετραετίας που πέρασε και έθεσε τους στόχους για την επόμενη ημέρα. Μιλώντας για το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε ιδιαίτερα στις θετικές επιδόσεις της οικονομίας, στη μείωση της ανεργίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την εξωτερική πολιτική και την αμυντική θωράκιση της χώρας και την ψηφιοποίηση του Κράτους. Όπως τόνισε ο Διονύσης Σταμενίτης, παρά τις εξωγενείς κρίσεις, η Ελλάδα κατάφερε να κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος κ. Σταμενίτης στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο που έχει συντελεστεί στον Νομό Πέλλας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ζητώντας από τους συμπολίτες του να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη δρομολόγηση του έργου κατασκευής και αναβάθμισης του οδικού δικτύου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», στην επίλυση του προβλήματος των διακατεχόμενων ακινήτων και τη δυνατότητα απόκτησης τίτλων ιδιοκτησίας για αγροτεμάχια, στην ένταξη προτάσεων των Δήμων σε χρηματοδοτικά προγράμματα, με ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που αφορούν τον Δήμο Αλμωπίας, όπως τα αρδευτικά έργα και έργα αγροτικής οδοποιίας, στο Κάστρο της Χρυσής αλλά και τις προτάσεις αναβάθμισης για τα Λουτρά Πόζαρ. Εκτενή αναφορά έκανε στα αγροτικά θέματα, τονίζοντας τις πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα συνεχόμενα ασταθή και έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία όπως επίσης και το ζήτημα των εργατών γης. Ενώ μίλησε και για τα πρόσφατα προβλήματα που έχουν ανακύψει τονίζοντας ότι και την φετινή χρονιά η Νέα Δημοκρατία θα είναι κοντά στους αγρότες, προσπαθώντας να βρεθεί η ορθότερη λύση.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την παρουσία τους, για τη στήριξη τους στο πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη στις εκλογές. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είμαι βέβαιος, ότι ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, θα ψηφίσουν για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, επιλέγοντας μια ισχυρή Ελλάδα».