Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Στο Μέγαρο Μαξίμου παραβρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2022 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, όπου συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τον Νομό Πέλλας.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και αφορά τα ακίνητα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος και αμφισβητούνται από τις κτηματικές υπηρεσίες, το οποίο απασχολεί μια σημαντική μερίδα των πολιτών του Νομού Πέλλας. Παράλληλα, τέθηκαν τα ζητήματα που προβληματίζουν τους παραγωγούς της περιοχής, για τα οποία ο Πρωθυπουργός είναι απολύτως ενημερωμένος και είχε τη δυνατότητα να τα συζητήσει με αγρότες της περιοχής κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πέλλα.

Ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη συνάντηση, για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα του Νομού αλλά και για τις πρωτοβουλίες που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει αναλάβει, ώστε πολλά ζητήματα που ταλαιπώρησαν την περιοχή επι δεκαετίες, όπως το έργο κατασκευής και αναβάθμισης του οδικού δικτύου «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» και το έργο κατασκευής του «Φράγματος Αλμωπαίου», να βρίσκονται σήμερα σε τροχιά υλοποίησης, με τα χρονοδιαγράμματα τους να έχουν ανακοινωθεί. Τέλος, ο κ. Σταμενίτης μετέφερε στον Πρωθυπουργό την ικανοποίηση των πολιτών της Πέλλας για το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν την περιοχή είτε έχουν υλοποιηθεί είτε έχουν δρομολογηθεί και σημείωσε ότι η δουλειά για να πάρει η Πέλλα τη θέση που της αξίζει συνεχίζεται.