Συνάντηση με κατοίκους της Μενηίδας

Με πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Μενηίδας συναντήθηκε την Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023, το απόγευμα στην Καλή ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Στο πλαίσιο των συνεχών του επαφών με τους συμπολίτες του ο Βουλευτής συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, κάνοντας μια ανασκόπηση των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης αλλά και των δικών του ενεργειών την τετραετία που πέρασε.

 

Κατά τη διάρκεια της σύντομης τοποθέτησης του ο κ. Σταμενίτης μίλησε για τα διλλήματα των επερχόμενων εκλογών, την ανάγκη για μια σταθερή κυβέρνηση που θα οδηγεί τη χώρα με ασφάλεια στο μέλλον και θα διεκδικεί σε διεθνές επίπεδο. Ιδιαίτερα στάθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Νομό Πέλλας, δίνοντας βάση στα μεγάλα έργα υποδομών, όπως ο δρόμος «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσας» και το Φράγμα του Αλμωπαίου, που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης αλλά και τις αποφάσεις της κυβέρνησης και την προσπάθεια που έγινε για τη στήριξη του εισοδήματος των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Ο Βουλευτής Πέλλας ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση, κάνοντας αναφορά στους ιδιαίτερους δεσμούς που έχει με την περιοχή της Μενηίδας. Κλείνοντας την τοποθέτηση του σημείωσε ότι θα συνεχίσει να πολιτεύεται έχοντας ως βασικό στόχο την προώθηση και τη διεκδίκηση όλων των αιτημάτων των κατοίκων του Νομού Πέλλας.