Μαζί οδηγούμε την Πέλλα στο μέλλον.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Διονύση Σταμενίτη

Με μια μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση στη Σκύδρα συνέχισε την προεκλογική του δραστηριότητα, το βράδυ της Παρασκευής (06.05.2023), ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κ. Σταμενίτη πλήθος πολιτών από όλο τον Δήμο Σκύδρας παραβρέθηκαν στο εστιατόριο «ΒΑΓΟΝΙΑ», στέλνοντας μήνυμα νίκης.

Ο υπ. Βουλευτής στην ομιλία του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της τετραετίας που πέρασε, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, την ενίσχυση των Δήμων αλλά και τα μεγάλα έργα, όπως το έργο του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα» και το Φράγμα του Αλμωπαίου. Μιλώντας για το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε ιδιαίτερα στις θετικές επιδόσεις της οικονομίας, στη μείωση της ανεργίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την εξωτερική πολιτική και την αμυντική θωράκιση της χώρας και την ψηφιοποίηση του Κράτους. Όπως τόνισε ο Διονύσης Σταμενίτης, παρά τις εξωγενείς κρίσεις, η Ελλάδα κατάφερε να κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Ο υπ. Βουλευτής τόνισε τη σημασία των εκλογών της 21ης Μαΐου, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι αυτές που θα υποδείξουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα, ζητώντας από τους συμπολίτες του να αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και ισχυρή. Τέλος, ο Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την παρουσία τους, για τη στήριξη τους στο πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.