Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο για ένταξη του Νομού Πέλλας στο μέτρο ελάφρυνσης για αναστολή της καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών προς τις ΔΟΥ.

Μετά το ζήτημα που προέκυψε σήμερα (30 Ιουλίου) με την εξαίρεση του Νομού Πέλλας από την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών που αφορά στην αναστολή της καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών προς τις ΔΟΥ για τους Νομούς που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (Χαλκιδική, Ημαθία), ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης άμεσα επικοινώνησε με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλια, οι οποίοι του μετέφεραν ότι είναι αναγκαίο η Περιφέρεια να υποβάλει αίτημα προς τη Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας για κήρυξη του Νομού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε η Πέλλα να μπορέσει να ενταχθεί στην εν λόγω ρύθμιση.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποίησε ο Βουλευτής με την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αηδονά της ζήτησε να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες ώστε να υποβληθεί το σχετικό αίτημα προς τη Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και να δοθεί έμπρακτη στήριξη στους συμπολίτες μας που είδαν τις παραγωγές τους να καταστρέφονται απο την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων.